Welkom bij Diëtistenpraktijk Rachida Lachhab!

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Rachida Lachhab en ik ben diëtist en orthomoleculair therapeut. Ik ben in 2015 afgestudeerd als diëtist in Den Haag. In 2016 heb ik mijn diploma als orthomoleculair therapeut behaald. Ik kom uit Rotterdam en als dochter van een Marokkaanse vader en een Nederlandse moeder, ben ik opgegroeid in een multiculturele omgeving. Hierdoor heb ik kennis en ervaring met verschillende (culturele) achtergronden en eetgewoontes.

Na het afronden van de opleiding tot diëtist groeide mijn interesse voor voeding en gezondheid, omdat ik begon te ervaren welke invloed de juiste voeding heeft op de gezondheid. Ik besefte dat ik als diëtist niet alleen mensen kon helpen afvallen, maar dat ik met goede voedingsadviezen tot veel meer in staat was. Ik ben er namelijk sterk van overtuigd dat de juiste voeding het medicijn is voor een heleboel klachten en aandoeningen. Een gezond voedingspatroon vormt de basis voor een gezond lichaam en geest.

Met deze overtuiging wil ik dan ook zo veel mogelijk mensen helpen bij het krijgen en behouden van een gezond lichaam en geest. Als diëtist en orthomoleculair therapeut is dat mijn missie!